top of page

Betreed de wereld van high fashion met de Yeezy 700 V2 Safflower - een sneaker die luxe en stijl perfect combineert. Het bovenwerk van zachte suède en ademend mesh in een opvallende combinatie van geel en lichtoranje tinten doet denken aan de warmte van de zonsondergang.

 

De kenmerkende chunky zool biedt een stabiele en comfortabele basis bij elke stap, terwijl de subtiele branding en reflecterende details van de Yeezy 700 V2 het ontwerp compleet maken.

Of je nu over de catwalk loopt of door de straten van de stad slentert, deze sneaker maakt een statement en trekt de aandacht. Het is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een unieke en stijlvolle toevoeging aan hun collectie.

 

Dus ga op pad met de Yeezy 700 V2 Safflower en laat de wereld zien wat echte stijl is. Of je nu een modefanaat of een sneakerliefhebber bent, deze sneaker zal zeker indruk maken en je laten stralen als de zon.

Yeezy 700 V3 Safflower

Productcode: 04000
€ 299,00Prijs
excl. BTW |
Op aanvraag te verkrijgen, levering duurt 7 tot 14 werkdagen.
  • We zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Om deze reden hebben we zorgvuldig onze retourbeleid opgesteld om eventuele problemen die kunnen ontstaan na aankoop zo soepel mogelijk op te lossen.

    We accepteren alleen retourzendingen voor producten die beschadigd zijn aangekomen of als het bewezen is dat het product niet authentiek is. Als de schoenen beschadigd aankomen, dient u ons binnen 24 uur na ontvangst op de hoogte te stellen en ons bewijs te leveren van de schade. We zullen dan beslissen of de beschadiging voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen. In het geval van een niet-authentiek product, dient u ons binnen 7 dagen na ontvangst op de hoogte te stellen en ons het bewijs te leveren van de niet-authenticiteit. We zullen dan beslissen of het bewijs voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen.

    Het is belangrijk op te merken dat we geen retourzendingen accepteren voor producten die niet beschadigd zijn aangekomen en/of authentiek zijn bevonden. Dit beleid is bedoeld om ervoor te zorgen dat we onze klanten alleen de hoogste kwaliteit en authentieke producten leveren. We hopen dat u begrijpt dat dit beleid ons in staat stelt om u de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat onze producten altijd aan uw verwachtingen voldoen.

    Als u nog vragen heeft over ons retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

bottom of page