top of page

De Yeezy 700 V2 Kyanite neemt je mee op een reis door een betoverende wereld van subtiele tinten en texturen. Het bovenwerk van hoogwaardige materialen, zoals suède, leer en mesh, vormt een prachtige combinatie van koele, rustige blauwtinten en zachte, natuurlijke aardetinten.

 

Met de iconische chunky zool en reflecterende details van de Yeezy 700 V2, is deze sneaker niet alleen een lust voor het oog, maar biedt hij ook maximaal comfort en stabiliteit bij elke stap.

 

Of je nu door de stad loopt of de wildernis in gaat, de Yeezy 700 V2 Kyanite zal je altijd stijlvol begeleiden. Het is een sneaker die net zo veelzijdig is als jijzelf, en die altijd klaar staat om je avonturen naar een hoger niveau te tillen.

 

Dus ga op pad en laat de Yeezy 700 V2 Kyanite je inspireren om nieuwe wegen te verkennen en grenzen te verleggen.

Yeezy 700 V3 Kyanite

Productcode: 03900
€ 285,00Prijs
excl. BTW |
Op aanvraag te verkrijgen, levering duurt 7 tot 14 werkdagen.
  • We zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Om deze reden hebben we zorgvuldig onze retourbeleid opgesteld om eventuele problemen die kunnen ontstaan na aankoop zo soepel mogelijk op te lossen.

    We accepteren alleen retourzendingen voor producten die beschadigd zijn aangekomen of als het bewezen is dat het product niet authentiek is. Als de schoenen beschadigd aankomen, dient u ons binnen 24 uur na ontvangst op de hoogte te stellen en ons bewijs te leveren van de schade. We zullen dan beslissen of de beschadiging voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen. In het geval van een niet-authentiek product, dient u ons binnen 7 dagen na ontvangst op de hoogte te stellen en ons het bewijs te leveren van de niet-authenticiteit. We zullen dan beslissen of het bewijs voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen.

    Het is belangrijk op te merken dat we geen retourzendingen accepteren voor producten die niet beschadigd zijn aangekomen en/of authentiek zijn bevonden. Dit beleid is bedoeld om ervoor te zorgen dat we onze klanten alleen de hoogste kwaliteit en authentieke producten leveren. We hopen dat u begrijpt dat dit beleid ons in staat stelt om u de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat onze producten altijd aan uw verwachtingen voldoen.

    Als u nog vragen heeft over ons retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

bottom of page