top of page

De Yeezy 700 V2 Clay Brown brengt de wilde kracht van de natuur naar je voeten. Het bovenwerk van premium suède en mesh in diepbruine tinten en een vleugje lichtgrijze tinten, doet denken aan de ruwe kleurtonen van aarde en steen. De iconische chunky zool geeft de sneaker extra stijl en zorgt tegelijkertijd voor een zacht, verend gevoel bij elke stap.

 

Of je nu door de stad loopt of op een bergpad wandelt, deze sneakers voelen net zo goed aan als ze eruitzien. En met de onmiskenbare Yeezy-stijl, inclusief subtiele branding en reflecterende details, weet iedereen dat je alleen het beste aan je voeten hebt.

Dus waar wacht je nog op? Laat de Yeezy 700 V2 Clay Brown je volgende favoriete sneaker zijn en beleef de natuurlijke kracht en stijl die alleen Yeezy kan bieden.

Yeezy 700 V3 Clay Brown

Productcode: 03800
€ 399,00Prijs
excl. BTW |
Op aanvraag te verkrijgen, levering duurt 7 tot 14 werkdagen.
  • We zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Om deze reden hebben we zorgvuldig onze retourbeleid opgesteld om eventuele problemen die kunnen ontstaan na aankoop zo soepel mogelijk op te lossen.

    We accepteren alleen retourzendingen voor producten die beschadigd zijn aangekomen of als het bewezen is dat het product niet authentiek is. Als de schoenen beschadigd aankomen, dient u ons binnen 24 uur na ontvangst op de hoogte te stellen en ons bewijs te leveren van de schade. We zullen dan beslissen of de beschadiging voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen. In het geval van een niet-authentiek product, dient u ons binnen 7 dagen na ontvangst op de hoogte te stellen en ons het bewijs te leveren van de niet-authenticiteit. We zullen dan beslissen of het bewijs voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen.

    Het is belangrijk op te merken dat we geen retourzendingen accepteren voor producten die niet beschadigd zijn aangekomen en/of authentiek zijn bevonden. Dit beleid is bedoeld om ervoor te zorgen dat we onze klanten alleen de hoogste kwaliteit en authentieke producten leveren. We hopen dat u begrijpt dat dit beleid ons in staat stelt om u de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat onze producten altijd aan uw verwachtingen voldoen.

    Als u nog vragen heeft over ons retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

bottom of page