top of page

Stap in de toekomst van streetwear met de Yeezy 700 V2 Azael - een futuristische sneaker die perfect past bij de moderne stadsmens. Het bovenwerk van ademend mesh en zacht leer zorgt voor een perfecte combinatie van stijl en comfort, terwijl de kenmerkende chunky zool zorgt voor een stabiele basis bij elke stap.

 

Maar de echte ster van de show is de opvallende Azael-kleur, die de aandacht trekt en een statement maakt in elke outfit. Van het drukke stadsleven tot de straten van de modehoofdsteden, deze sneaker zal je elke stap van de weg begeleiden.

 

En als een echte Yeezy-sneaker, bevat de 700 V2 Azael alle kenmerken van een iconisch design: van de reflecterende details tot de subtiele branding en de perfecte mix van materialen. Met deze sneaker aan je voeten ben je klaar voor alles wat de toekomst te bieden heeft.

Yeezy 700 V3 Azael

Productcode: 03700
€ 350,00Prijs
excl. BTW |
Op aanvraag te verkrijgen, levering duurt 7 tot 14 werkdagen.
  • We zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Om deze reden hebben we zorgvuldig onze retourbeleid opgesteld om eventuele problemen die kunnen ontstaan na aankoop zo soepel mogelijk op te lossen.

    We accepteren alleen retourzendingen voor producten die beschadigd zijn aangekomen of als het bewezen is dat het product niet authentiek is. Als de schoenen beschadigd aankomen, dient u ons binnen 24 uur na ontvangst op de hoogte te stellen en ons bewijs te leveren van de schade. We zullen dan beslissen of de beschadiging voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen. In het geval van een niet-authentiek product, dient u ons binnen 7 dagen na ontvangst op de hoogte te stellen en ons het bewijs te leveren van de niet-authenticiteit. We zullen dan beslissen of het bewijs voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen.

    Het is belangrijk op te merken dat we geen retourzendingen accepteren voor producten die niet beschadigd zijn aangekomen en/of authentiek zijn bevonden. Dit beleid is bedoeld om ervoor te zorgen dat we onze klanten alleen de hoogste kwaliteit en authentieke producten leveren. We hopen dat u begrijpt dat dit beleid ons in staat stelt om u de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat onze producten altijd aan uw verwachtingen voldoen.

    Als u nog vragen heeft over ons retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

bottom of page