top of page

Stap in de wereld van futuristische mode met de Yeezy 700 V2 Arzareth. Deze exclusieve sneaker van adidas en Kanye West is de perfecte combinatie van stijl, comfort en vernieuwende technologie.

 

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een prachtige mix van verschillende blauwtinten die doen denken aan de diepte van de oceaan. Het gestroomlijnde ontwerp en de chunky zool zorgen voor een comfortabele en stevige pasvorm, waardoor deze sneaker de hele dag door gedragen kan worden. De reflecterende details zorgen er bovendien voor dat u ook 's avonds goed zichtbaar blijft.

 

De Yeezy 700 V2 Arzareth is voorzien van de nieuwste technologie, waardoor deze sneaker meer is dan alleen maar een mode-item. Het unieke ontwerp van de zool zorgt voor een optimale vering en demping, waardoor uw voeten minder belast worden en u langer kunt blijven lopen. Bovendien biedt de zool uitstekende grip op elke ondergrond.

 

Of u nu gaat voor een casual of een meer formele outfit, de Yeezy 700 V2 Arzareth past perfect bij elke stijl. De mix van blauwtinten en het unieke ontwerp zullen uw outfit naar een hoger niveau tillen en uw voeten comfortabel houden tijdens uw dagelijkse activiteiten.

Yeezy 700 V3 Arzareth

Productcode: 03600
€ 350,00Prijs
excl. BTW |
Op aanvraag te verkrijgen, levering duurt 7 tot 14 werkdagen.
  • We zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Om deze reden hebben we zorgvuldig onze retourbeleid opgesteld om eventuele problemen die kunnen ontstaan na aankoop zo soepel mogelijk op te lossen.

    We accepteren alleen retourzendingen voor producten die beschadigd zijn aangekomen of als het bewezen is dat het product niet authentiek is. Als de schoenen beschadigd aankomen, dient u ons binnen 24 uur na ontvangst op de hoogte te stellen en ons bewijs te leveren van de schade. We zullen dan beslissen of de beschadiging voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen. In het geval van een niet-authentiek product, dient u ons binnen 7 dagen na ontvangst op de hoogte te stellen en ons het bewijs te leveren van de niet-authenticiteit. We zullen dan beslissen of het bewijs voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen.

    Het is belangrijk op te merken dat we geen retourzendingen accepteren voor producten die niet beschadigd zijn aangekomen en/of authentiek zijn bevonden. Dit beleid is bedoeld om ervoor te zorgen dat we onze klanten alleen de hoogste kwaliteit en authentieke producten leveren. We hopen dat u begrijpt dat dit beleid ons in staat stelt om u de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat onze producten altijd aan uw verwachtingen voldoen.

    Als u nog vragen heeft over ons retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

bottom of page