top of page

Stap in de toekomst met de Yeezy 350 V2 Tail Light - een schoen die moeiteloos stijl en functionaliteit combineert. De gestroomlijnde en minimalistische look van de schoen maakt het tot een tijdloze klassieker die je met trots kan dragen bij elke gelegenheid.

 

De bovenkant van de schoen is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor deze niet alleen duurzaam is, maar ook ongelooflijk comfortabel aanvoelt. Het unieke kleurenpalet van grijs en oranje, samen met de subtiele reflecterende details, geeft de schoen een opvallende uitstraling die zeker de aandacht zal trekken.

 

De Yeezy 350 V2 Tail Light is voorzien van de kenmerkende boost-technologie van Adidas, wat betekent dat elke stap op deze schoen een zachte landing biedt en energie teruggeeft voor een soepele afwikkeling. De zool van de schoen is gemaakt van stevig rubber voor extra grip en stabiliteit, waardoor deze schoen perfect is voor dagelijks gebruik en voor de meest uiteenlopende activiteiten.

 

Kortom, met de Yeezy 350 V2 Tail Light aan je voeten ben je verzekerd van een stijlvolle en functionele schoen die je overal mee naartoe kan nemen. Of je nu gaat joggen in het park, of gewoon even snel de stad in gaat, met deze schoen ben je klaar voor elke uitdaging.

Yeezy 350 V2 Tail Light

Productcode: 02800
€ 350,00Prijs
excl. BTW |
Op aanvraag te verkrijgen, levering duurt 7 tot 14 werkdagen.
  •  We zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Om deze reden hebben we zorgvuldig onze retourbeleid opgesteld om eventuele problemen die kunnen ontstaan na aankoop zo soepel mogelijk op te lossen.We accepteren alleen retourzendingen voor producten die beschadigd zijn aangekomen of als het bewezen is dat het product niet authentiek is. Als de schoenen beschadigd aankomen, dient u ons binnen 24 uur na ontvangst op de hoogte te stellen en ons bewijs te leveren van de schade. We zullen dan beslissen of de beschadiging voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen. In het geval van een niet-authentiek product, dient u ons binnen 7 dagen na ontvangst op de hoogte te stellen en ons het bewijs te leveren van de niet-authenticiteit. We zullen dan beslissen of het bewijs voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen.Het is belangrijk op te merken dat we geen retourzendingen accepteren voor producten die niet beschadigd zijn aangekomen en/of authentiek zijn bevonden. Dit beleid is bedoeld om ervoor te zorgen dat we onze klanten alleen de hoogste kwaliteit en authentieke producten leveren. We hopen dat u begrijpt dat dit beleid ons in staat stelt om u de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat onze producten altijd aan uw verwachtingen voldoen.Als u nog vragen heeft over ons retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

bottom of page