top of page

Stap in de toekomst met de Yeezy 350 V2 Carbon - een schoen die net zo uniek is als jij. Het strakke en gestroomlijnde ontwerp biedt een perfecte combinatie van stijl en comfort, waardoor deze schoen perfect is voor elke gelegenheid. De bovenkant van de schoen is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor de schoen niet alleen duurzaam is, maar ook de ultieme comfort biedt. Het unieke patroon op de bovenkant van de schoen, samen met de subtiele zwarte en grijze tinten, geven de schoen een stijlvolle uitstraling die zeker indruk zal maken.

 

De Yeezy 350 V2 Carbon is ook voorzien van de kenmerkende boost-technologie die de voet demping en ondersteuning biedt bij elke stap. De zool van de schoen is gemaakt van stevig rubber, waardoor de schoen perfect is voor dagelijks gebruik en voor de meest uiteenlopende activiteiten.

 

Kortom, met de Yeezy 350 V2 Carbon aan je voeten ben je verzekerd van stijl, comfort en duurzaamheid. Deze schoen is een echte must-have voor iedereen die op zoek is naar een unieke en tijdloze schoen die zowel in de mode als in het dagelijks leven past.

Yeezy 350 V2 Carbon

Productcode: 02700
€ 350,00Prijs
excl. BTW |
Op aanvraag te verkrijgen, levering duurt 7 tot 14 werkdagen.
  •  We zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Om deze reden hebben we zorgvuldig onze retourbeleid opgesteld om eventuele problemen die kunnen ontstaan na aankoop zo soepel mogelijk op te lossen.We accepteren alleen retourzendingen voor producten die beschadigd zijn aangekomen of als het bewezen is dat het product niet authentiek is. Als de schoenen beschadigd aankomen, dient u ons binnen 24 uur na ontvangst op de hoogte te stellen en ons bewijs te leveren van de schade. We zullen dan beslissen of de beschadiging voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen. In het geval van een niet-authentiek product, dient u ons binnen 7 dagen na ontvangst op de hoogte te stellen en ons het bewijs te leveren van de niet-authenticiteit. We zullen dan beslissen of het bewijs voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen.Het is belangrijk op te merken dat we geen retourzendingen accepteren voor producten die niet beschadigd zijn aangekomen en/of authentiek zijn bevonden. Dit beleid is bedoeld om ervoor te zorgen dat we onze klanten alleen de hoogste kwaliteit en authentieke producten leveren. We hopen dat u begrijpt dat dit beleid ons in staat stelt om u de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat onze producten altijd aan uw verwachtingen voldoen.Als u nog vragen heeft over ons retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

bottom of page