top of page

De Jordan 3 Racer Blue is een opvallende en stijlvolle sneaker die een moderne twist geeft aan een klassiek ontwerp. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van premium wit leer en is afgewerkt met opvallende Racer Blue accenten, die een frisse en energieke uitstraling aan de sneaker geven.

 

Het kenmerkende olifantenpatroon van de Jordan 3 is terug te vinden op de hiel en de neus van de schoen en voegt extra textuur en diepte toe aan het ontwerp. De beroemde Jumpman-logo's van Nike zijn te vinden op de tong en de hiel van de sneaker, en dragen bij aan de iconische uitstraling van de Jordan 3-serie.

 

De zool van de Jordan 3 Racer Blue is gemaakt van duurzaam rubber en heeft een stevig profiel voor maximale grip en stabiliteit. De Nike Air-demping in de zool zorgt voor een comfortabele pasvorm bij elke stap, terwijl de geperforeerde teenbox en de strategisch geplaatste ventilatieopeningen zorgen voor extra ademend vermogen.

 

Of je nu een sneakerliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een comfortabele en stijlvolle sneaker om te dragen, de Jordan 3 Racer Blue is een must-have. Het iconische ontwerp van de Jordan 3-serie gecombineerd met de frisse en energieke Racer Blue accenten maakt deze sneaker een echte eye-catcher.

Jordan 3 Racer Blue

Productcode: 01300
€ 350,00Prijs
excl. BTW |
Op aanvraag te verkrijgen, levering duurt 7 tot 14 werkdagen.
  •  We zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Om deze reden hebben we zorgvuldig onze retourbeleid opgesteld om eventuele problemen die kunnen ontstaan na aankoop zo soepel mogelijk op te lossen.We accepteren alleen retourzendingen voor producten die beschadigd zijn aangekomen of als het bewezen is dat het product niet authentiek is. Als de schoenen beschadigd aankomen, dient u ons binnen 24 uur na ontvangst op de hoogte te stellen en ons bewijs te leveren van de schade. We zullen dan beslissen of de beschadiging voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen. In het geval van een niet-authentiek product, dient u ons binnen 7 dagen na ontvangst op de hoogte te stellen en ons het bewijs te leveren van de niet-authenticiteit. We zullen dan beslissen of het bewijs voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen.Het is belangrijk op te merken dat we geen retourzendingen accepteren voor producten die niet beschadigd zijn aangekomen en/of authentiek zijn bevonden. Dit beleid is bedoeld om ervoor te zorgen dat we onze klanten alleen de hoogste kwaliteit en authentieke producten leveren. We hopen dat u begrijpt dat dit beleid ons in staat stelt om u de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat onze producten altijd aan uw verwachtingen voldoen.Als u nog vragen heeft over ons retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

bottom of page