top of page

De Jordan 11 bred is een iconische sneaker uit de Jordan-lijn en is een favoriet onder sneakerfans over de hele wereld. De schoen heeft een bovenwerk van zwart lakleer en textiel, met opvallende accenten in rood aan de buitenzool, Jumpman-logo's en de voering.

 

De Jordan 11 bred heeft de klassieke Jordan 11-details, zoals de zichtbare Air-Sole unit in de hak en de kenmerkende hoge glanzende laklaag op het bovenwerk. Het heeft ook een comfortabele pasvorm dankzij de demping in de zool en de gevoerde kraag en tong.

De zool is gemaakt van duurzaam rubber en heeft een patroon voor extra grip. De schoen wordt geleverd in een klassieke Jordan-doos met Jumpman-logo.

 

De Jordan 11 bred is een stijlvolle en opvallende sneaker die perfect is voor fans van de Jordan-lijn en voor iedereen die op zoek is naar een opvallende en veelzijdige sneaker. Het is een perfecte keuze voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden.

Jordan 11 Bred

Productcode: 02300
€ 400,00Prijs
excl. BTW |
Op aanvraag te verkrijgen, levering duurt 7 tot 14 werkdagen.
  •  We zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Om deze reden hebben we zorgvuldig onze retourbeleid opgesteld om eventuele problemen die kunnen ontstaan na aankoop zo soepel mogelijk op te lossen.We accepteren alleen retourzendingen voor producten die beschadigd zijn aangekomen of als het bewezen is dat het product niet authentiek is. Als de schoenen beschadigd aankomen, dient u ons binnen 24 uur na ontvangst op de hoogte te stellen en ons bewijs te leveren van de schade. We zullen dan beslissen of de beschadiging voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen. In het geval van een niet-authentiek product, dient u ons binnen 7 dagen na ontvangst op de hoogte te stellen en ons het bewijs te leveren van de niet-authenticiteit. We zullen dan beslissen of het bewijs voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen.Het is belangrijk op te merken dat we geen retourzendingen accepteren voor producten die niet beschadigd zijn aangekomen en/of authentiek zijn bevonden. Dit beleid is bedoeld om ervoor te zorgen dat we onze klanten alleen de hoogste kwaliteit en authentieke producten leveren. We hopen dat u begrijpt dat dit beleid ons in staat stelt om u de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat onze producten altijd aan uw verwachtingen voldoen.Als u nog vragen heeft over ons retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

bottom of page