top of page

De Jordan 1 Unc to Chicago is als een kunstwerk voor aan je voeten. Deze sneaker is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van Michael Jordan en zijn verbinding met de stad Chicago. Het bovenwerk van de sneaker begint met een zacht en schoon wit lederen basis, een knipoog naar MJ's collegejaren in North Carolina. Vervolgens worden er opvallende accenten van rood en zwart aan toegevoegd die de kleuren van de Chicago Bulls weerspiegelen.

 

Maar dat is niet alles: de details van deze sneaker zijn ook indrukwekkend. De Swoosh heeft een uniek reliëfpatroon dat doet denken aan het rooster van een basketbalnet, terwijl de binnenkant van de tong is versierd met het iconische Jumpman-logo van Jordan. De zool heeft een subtiel kleurverloop van rood naar wit, en is voorzien van de kenmerkende Air-demping van Nike voor maximaal comfort en demping bij elke stap.

 

Of je nu een fan bent van Jordan, de Bulls, of gewoon van mooie sneakers houdt, de Jordan 1 Unc to Chicago is een must-have voor elke verzamelaar. Met zijn oogverblindende details en eerbetoon aan de basketballegende, is deze sneaker een waardevolle toevoeging aan elke sneakercollectie.

Jordan 1 Unc to Chicago

Productcode: 01100
€ 109,00Prijs
excl. BTW |
Op aanvraag te verkrijgen, levering duurt 7 tot 14 werkdagen.
  •  We zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Om deze reden hebben we zorgvuldig onze retourbeleid opgesteld om eventuele problemen die kunnen ontstaan na aankoop zo soepel mogelijk op te lossen.We accepteren alleen retourzendingen voor producten die beschadigd zijn aangekomen of als het bewezen is dat het product niet authentiek is. Als de schoenen beschadigd aankomen, dient u ons binnen 24 uur na ontvangst op de hoogte te stellen en ons bewijs te leveren van de schade. We zullen dan beslissen of de beschadiging voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen. In het geval van een niet-authentiek product, dient u ons binnen 7 dagen na ontvangst op de hoogte te stellen en ons het bewijs te leveren van de niet-authenticiteit. We zullen dan beslissen of het bewijs voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen.Het is belangrijk op te merken dat we geen retourzendingen accepteren voor producten die niet beschadigd zijn aangekomen en/of authentiek zijn bevonden. Dit beleid is bedoeld om ervoor te zorgen dat we onze klanten alleen de hoogste kwaliteit en authentieke producten leveren. We hopen dat u begrijpt dat dit beleid ons in staat stelt om u de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat onze producten altijd aan uw verwachtingen voldoen.Als u nog vragen heeft over ons retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

bottom of page