top of page

Stel je voor dat je op straat loopt en een felle, opvallende schoen aan je voeten hebt die de aandacht trekt van iedereen om je heen. Dat is precies wat je krijgt met de Jordan 1 Shattered Backboard 3.0. Met zijn unieke combinatie van oranje en zwart leer, is deze sneaker als een explosie van kleur die de energie van de legendarische Michael Jordan tijdens zijn iconische dunk vastlegt.

 

Maar deze schoen is niet alleen voor de show. Het hoogwaardige leer zorgt voor een duurzame en comfortabele pasvorm, terwijl de Air-Sole unit in de hak de impact opvangt en elke stap dempt. Het is alsof je op wolken loopt, zelfs als je op beton of asfalt loopt.

 

De Jordan 1 Shattered Backboard 3.0 is niet zomaar een schoen, het is een statement. Het is een manier om te laten zien dat je stijl hebt en dat je niet bang bent om op te vallen. Het is een eerbetoon aan de legende van Michael Jordan en zijn ongelooflijke prestaties op het basketbalveld.

 

Dus waar wacht je nog op? Grijp deze unieke en opvallende sneaker en laat de wereld zien wie je bent en waar je voor staat. Of je nu een basketbal-fan bent, een mode-enthousiasteling, of gewoon iemand die graag stijlvolle en comfortabele schoenen draagt, de Jordan 1 Shattered Backboard 3.0 is de perfecte keuze.

Jordan 1 Shattered Backboard 3.0

Productcode: 01000
€ 384,00Prijs
excl. BTW |
Op aanvraag te verkrijgen, levering duurt 7 tot 14 werkdagen.
  •  We zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Om deze reden hebben we zorgvuldig onze retourbeleid opgesteld om eventuele problemen die kunnen ontstaan na aankoop zo soepel mogelijk op te lossen.We accepteren alleen retourzendingen voor producten die beschadigd zijn aangekomen of als het bewezen is dat het product niet authentiek is. Als de schoenen beschadigd aankomen, dient u ons binnen 24 uur na ontvangst op de hoogte te stellen en ons bewijs te leveren van de schade. We zullen dan beslissen of de beschadiging voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen. In het geval van een niet-authentiek product, dient u ons binnen 7 dagen na ontvangst op de hoogte te stellen en ons het bewijs te leveren van de niet-authenticiteit. We zullen dan beslissen of het bewijs voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen.Het is belangrijk op te merken dat we geen retourzendingen accepteren voor producten die niet beschadigd zijn aangekomen en/of authentiek zijn bevonden. Dit beleid is bedoeld om ervoor te zorgen dat we onze klanten alleen de hoogste kwaliteit en authentieke producten leveren. We hopen dat u begrijpt dat dit beleid ons in staat stelt om u de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat onze producten altijd aan uw verwachtingen voldoen.Als u nog vragen heeft over ons retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

bottom of page