top of page

De Jordan 1 Light Smoke Grey is een sneaker die subtiliteit en stijlvolle eenvoud combineert. Het bovenwerk van deze sneaker is gemaakt van hoogwaardig leer in een lichtgrijze kleur die wordt aangevuld met witte accenten op de Swoosh en de tong. Deze kleurencombinatie creëert een rustige en serene uitstraling die een gevoel van verfijning en elegantie oproept.

 

Maar de Jordan 1 Light Smoke Grey is niet alleen een mooie sneaker om naar te kijken, het is ook een sneaker die presteert. De zool is gemaakt van duurzaam rubber en heeft een stevig profiel voor maximale grip op het basketbalveld of op straat. De Air-demping van Nike zorgt voor een comfortabele pasvorm bij elke stap, terwijl de verstevigde neus en hiel zorgen voor extra duurzaamheid.

 

De Jordan 1 Light Smoke Grey is een sneaker die perfect is voor elke gelegenheid. Het subtielere kleurenpalet maakt deze sneaker geschikt voor zowel casual als formele gelegenheden. Of je nu een dagje uit gaat met vrienden of een zakelijke afspraak hebt, deze sneaker past altijd.

 

De Jordan 1 Light Smoke Grey is een eerbetoon aan de tijdloze stijl van Michael Jordan en zijn onuitwisbare invloed op de sneakerwereld. Met zijn subtiele uitstraling en hoogwaardige afwerking is deze sneaker een must-have voor elke sneakerliefhebber die op zoek is naar een sneaker die zowel stijlvol als functioneel is.

Jordan 1 Light Smoke Grey

Productcode: 00500
€ 230,00Prijs
excl. BTW |
Op aanvraag te verkrijgen, levering duurt 7 tot 14 werkdagen.
  •  We zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Om deze reden hebben we zorgvuldig onze retourbeleid opgesteld om eventuele problemen die kunnen ontstaan na aankoop zo soepel mogelijk op te lossen.We accepteren alleen retourzendingen voor producten die beschadigd zijn aangekomen of als het bewezen is dat het product niet authentiek is. Als de schoenen beschadigd aankomen, dient u ons binnen 24 uur na ontvangst op de hoogte te stellen en ons bewijs te leveren van de schade. We zullen dan beslissen of de beschadiging voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen. In het geval van een niet-authentiek product, dient u ons binnen 7 dagen na ontvangst op de hoogte te stellen en ons het bewijs te leveren van de niet-authenticiteit. We zullen dan beslissen of het bewijs voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen.Het is belangrijk op te merken dat we geen retourzendingen accepteren voor producten die niet beschadigd zijn aangekomen en/of authentiek zijn bevonden. Dit beleid is bedoeld om ervoor te zorgen dat we onze klanten alleen de hoogste kwaliteit en authentieke producten leveren. We hopen dat u begrijpt dat dit beleid ons in staat stelt om u de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat onze producten altijd aan uw verwachtingen voldoen.Als u nog vragen heeft over ons retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

bottom of page