top of page

Stap in de toekomst van de sneakerscene met onze Air Force 1 "Big Laces" custom schoenen! Deze schoenen zijn niet alleen een modieuze verklaring, maar ook een perfecte weerspiegeling van uw unieke persoonlijkheid. Met hun opvallende en toch verfijnde ontwerp, zullen deze schoenen onmiddellijk de aandacht trekken van iedereen om u heen.

 

De dikke veters en de comfortabele pasvorm maken deze schoenen perfect voor een dagje uit in de stad of voor een sportieve sessie op het veld. Het beste van alles is dat deze aangepaste Air Force 1-schoenen exclusief voor u zijn gemaakt, waardoor u een unieke en persoonlijke touch aan uw garderobe toevoegt. Dus waar wacht je nog op? Voeg een vleugje individualiteit toe aan je dagelijkse stijl met onze Air Force 1 "Big Laces" custom schoenen!

Airforce 1 Big Laces

Productcode: 04600
€ 224,95Prijs
excl. BTW |
Op aanvraag, levering duurt 7 tot 14 werkdagen.
  • We zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Om deze reden hebben we zorgvuldig onze retourbeleid opgesteld om eventuele problemen die kunnen ontstaan na aankoop zo soepel mogelijk op te lossen.

    We accepteren alleen retourzendingen voor producten die beschadigd zijn aangekomen of als het bewezen is dat het product niet authentiek is. Als de schoenen beschadigd aankomen, dient u ons binnen 24 uur na ontvangst op de hoogte te stellen en ons bewijs te leveren van de schade. We zullen dan beslissen of de beschadiging voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen. In het geval van een niet-authentiek product, dient u ons binnen 7 dagen na ontvangst op de hoogte te stellen en ons het bewijs te leveren van de niet-authenticiteit. We zullen dan beslissen of het bewijs voldoende is om een retourzending te rechtvaardigen.

    Het is belangrijk op te merken dat we geen retourzendingen accepteren voor producten die niet beschadigd zijn aangekomen en/of authentiek zijn bevonden. Dit beleid is bedoeld om ervoor te zorgen dat we onze klanten alleen de hoogste kwaliteit en authentieke producten leveren. We hopen dat u begrijpt dat dit beleid ons in staat stelt om u de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat onze producten altijd aan uw verwachtingen voldoen.

    Als u nog vragen heeft over ons retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

bottom of page